Als eerste Belg ploegmaat van Peter Sagan

Nieuw talent Jordi Meeus en vaste waarde BORA-hansgrohe vinden elkaar

Jordi Meeus, de 22-jarige belofte uit Lommel, tekent als neoprof een tweejarig contract bij BORA-hansgrohe. De sprinter had ook voorstellen van Sport Vlaanderen-Baloise en Bingoal-Wallonie Bruxelles op zak, maar wordt nu de eerste Belg ooit die aansluit bij de Duitse WorldTour-ploeg.

Vanaf 1 januari 2021 vervoegt Meeus de BORA-hansgrohe sprinttrein. Dan Lorang, innovatiemanager van de ploeg, ziet in hem alvast de potentie om één van de snelste renners van het peloton te worden. Eerder deze maand won Meeus nog een etappe in de Giro d’Italia U23, één van de belangrijkste wedstrijden uit het beloftencircuit en begin augustus mocht de sterke Belg enkele ritzeges in de Czech Cycling Tour op zijn palmares schrijven.

"Ik ben heel blij dat ik bij BORA-hansgrohe heb getekend. Het is één van de beste teams van het moment en ze hebben mij een fantastische kans geboden. Ik ben klaar om de volgende stap in mijn carrière te zetten en dit bij een team dat ongelooflijk nauwkeurig werkt. Met name op het gebied van sportwetenschap zie ik BORA-hansgrohe als een toonaangevende ploeg, en ik hoop natuurlijk op een overeenkomstige ontwikkeling de komende jaren. Ik ben dan ook buitengewoon gemotiveerd. ” aldus Jordi.

Hansgrohe wenst hem alvast alle succes toe voor het komende wielerseizoen!

 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be