Awardwinnend pareltje voor extra opbergruimte in de badkamer

XtraStoris van hansgrohe

Eenvoudige schappen voor doucheproducten passen vaak niet in het designconcept van de hedendaagse badkamers. Met de XtraStoris wandnissen biedt hansgrohe een slimme oplossing. Ze zijn niet enkel functioneel – ze zorgen voor meer bewegingsvrijheid-, ze zijn esthetisch ook een absolute plus in het badkamerdesign. Het product werd recentelijk dan ook bekroond met een Red Dot Product Design Award, een German Design Award Special 2022 en een ICONIC AWARD in de categorie Innovative Interior.

“De XtraStoris-wandnis biedt een doordachte functionaliteit in termen van individuele oplossingen en voegt een indrukwekkende esthetische kwaliteit toe aan badkamers”, luidt het bij de jury.

XtraStoris lijnen passen in elk badkamerconcept

De XtraStoris wandnissen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In het Stainless Steel Optic of geborsteld mat zwart of mat wit, met geïntegreerde lijst (XtraStoris Original) of zonder lijst voor een uiterst sobere look (XtraStoris Minimal). Naadloos in de douche ingewerkt? Dan is er de XtraStoris Rock, betegelbaar aan de voorkant. De tweekleurige XtraStoris Individual met designlijst in geborsteld roestvrij staal of een van de vijf FinishPlus oppervlakken past dan weer perfect bij de douches en mengkranen van hansgrohe met dezelfde afwerking.

De nissen zijn er overigens ook in verschillende afmetingen en variabele inbouwdieptes – gelijk met de tegel of tussen 5 en 55mm uit de wand – beschikbaar. Mix en match voor een uniek ontwerp en een echte eyecatcher in de badkamerwand.

Hoogwaardige materialen voor gebruik in natte ruimtes

Alle uitvoeringen worden geleverd met een waterdichte installatieset. De wandnis zelf kan naar wens gelijk met de tegels worden geïnstalleerd of uit de wand steken. Op die manier wordt de badkamer tot in de wand als één geheel vormgegeven.

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be