De badkamer van morgen volgens hansgrohe

Opvallend kraanwerk met de FinishPlus oppervlaktedesigns, voor een interieur met persoonlijkheid

Hoe men het ook draait of keert, door het verplichte thuiswerk en de voorbije lockdownperiode wordt er steeds meer tijd in huis doorgebracht. Voor sommigen een niet geheel onwelkome adempauze, voor anderen een uitdaging, voor iedereen een bewustwording van het belang van een warme en ontspannen leefomgeving.De badkamer van morgen wordt volgens hansgrohe deze tijd eens te meer een plek waar men de niet-zo-alledaagse stress wegspoelt. Een wellness-zone waar men meer dan ooit zijn eigen stempel op drukt. Opvallend kraanwerk wordt hier de rode draad.

Een badkamer in trendy kleuren

Met de FinishPlus-afwerkingsmogelijkheden gaat hansgrohe voor een karaktervolle badkamer met kleur. Een ruime keuze aan metallic tinten en matte kleuren maakt het mogelijk het kraanwerk van de wastafel, het bad en de douche te personaliseren. FinishPlus laat toe elk interieur te verfijnen tot in de kleinste details. De kleuren zorgen voor een esthetisch visueel contrast in de badkamer.De vijf nieuwe afwerkingen van de lijnen Metropol en Talis E bieden oneindige designmogelijkheden: Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic, Brushed Bronze. Voor een badkamer met persoonlijkheid in trendy kleuren.

Design in de badkamer naar een hoger niveau gebracht

Wat een little black dress is voor de garderobe van een vrouw is een Matt Black afgewerkte kraan van hansgrohe voor de badkamer. Kranen en douches in de FinishPlus Matt Black-kleur contrasteren op een bijzonder opvallende maar elegante en stijlvolle manier met lichte wanden en accessoires in de badkamer. Of men kiest voor een industriële of minimalistische stijl, het mat zwarte kraanwerk brengt het design van de badkamer instant naar een hoger niveau.

"A designer's role is to create more happiness with less", aldus gerenomeerd designer Philippe Starck

Comfort naar eigen wens

Niet enkel de kleur, ook het comfort in de badkamer wordt gepersonaliseerd.
De verschillende ComfortZone-hoogtes, de ruimte tussen de uitloop van de kraan en de lavabo, zorgen voor een maximale gebruiksvriendelijkheid in stijl. De verschillende en atypische hoogtes waar men mee kan spelen in de badkamer zorgen verder voor eigen toets en maken de kraan tot een echte eyecatcher.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be