Extra helderheid met hansgrohe Xarita Lite 

Spiegels en licht spelen een fundamentele rol bij het creëren van een uitnodigende en functionele sfeer in de badkamer. Hansgrohe breidt daarom haar gamma van hoogwaardige badkamerspiegels uit met de Xarita Lite in matzwart of matwit. Dankzij de keuze tussen een zachte geometrische vorm met afgeronde hoeken of een eenvoudige ronde vorm integreert Xarita Lite zich naadloos in het hansgrohe wastafelconcept. 

De oplossing voor verschillende behoeften en concepten 

Steeds meer mensen willen een functionele en harmonieuze badkamersfeer creëren zonder afzonderlijke producten bij verschillende fabrikanten te kopen. De afgeronde designvariant van Xarita Lite past perfect bij de nieuwe Xanuia-keramiekcollectie, bij de Xelu-meubelcollectie en bij wastafelkranen zoals Rebris. De spiegels worden omlijst door een aluminium frame in matzwart of matwit en worden zo afgestemd op het oppervlak van de hansgrohe kranen en meubelgrepen. De energiezuinige LED-technologie aan de boven- of zijkant van het spiegelsilhouet zorgt voor een sfeervolle verlichting. ​ 

Optioneel is de Xarita Lite ook verkrijgbaar in een ronde versie. Hier zorgt een cirkelvormig, doorlopend lichtveld voor een bijzonder flatterende verlichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor zowel kleine gastentoiletten als voor grote gezinsbadkamers. De ronde spiegel is verkrijgbaar met een diameter van 700 mm of 900 mm, terwijl de SoftCube-versie met verlichting horizontaal, aan de linkerzijde of rechterzijde verkrijgbaar is in maten van 500 mm tot 1200 mm breed. De 360 mm brede versie met horizontale verlichting is de perfecte oplossing voor het gastentoilet. 

Intuïtieve regeling vereenvoudigt het dagelijks leven 

Alle designvarianten zijn verkrijgbaar voor bediening via een wandschakelaar of een infraroodsensor. Xarita Lite-spiegels met contactloze infraroodsensoren hebben ook een dimfunctie om de individuele lichtsfeer in te stellen. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de badkamer verlicht blijft in de persoonlijke lichtsfeer. De automatische uitschakelfunctie voorkomt onnodige energieverspilling en de geïntegreerde spiegelverwarming biedt niet alleen een helder zicht na het douchen maar ook extra comfort. 

Duurzaam veilig 

Alle Xarita-spiegels zijn spatwaterdicht en het spiegelglas is 100% recyclebaar. De energiebesparende leds van energieklasse C in de lichtstrip hebben een levensduur van meer dan 36.000 uur. Als een gezin met één kind gemiddeld zo'n 90 minuten per dag in de badkamer doorbrengt, gaan ze zo'n 65 jaar mee. De spiegels zijn zo ontworpen dat afzonderlijke onderdelen zoals leds, stroomvoorziening of bediening eenvoudig worden vervangen. Een onmisbaar duurzaam product in de badkamer. ​ 

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be