Functionaliteit, comfort en design in de keuken naar een hoger niveau gebracht

Hansgrohe lanceert stijlvolle mengkranen, een praktisch opbergsysteem en innovatieve spoeltafelcombi’s

In de hedendaagse woning vormt de keuken het epicentrum van het gezinsleven. De keuken moet niet alleen uitblinken in functionaliteit, maar ook een plek zijn waar men kan genieten en beleven. Hansgrohe heeft dit goed begrepen en laat dat ook zien in zijn nieuwste keukeninnovaties. Naast gebruiksgemak en bewegingsvrijheid, zorgt hansgrohe ervoor dat de kraan een ware eyecatcher wordt in de keuken. De twee nieuwste mengkranen die of onlangs aan het gamma keukenkranen werden toegevoegd, zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Nog comfortabeler wordt het met de revolutionaire sBox, het nieuwe opbergsysteem van de uittrekslang dat alles vlotter laat verlopen. De innovatieve spoeltafelcombi’s, ten slotte, zijn dankzij de perfect afgestemde combinatie van spoelbak, mengkraan en de sBox de functionele en esthetische, alomvattende oplossing die keukenwerk aanzienlijk vereenvoudigt.Zo wordt de keuken de plaats bij uitstek waar functionaliteit, kwaliteit en design samenkomen.

Slimme en elegante keukenmengkranen

Met de nieuwe M81 mengkraan wordt een ongekende, futuristische workflow gecreëerd voor ultraefficiënt waterbeheer aan de spoelbak. Dankzij de grote innovatieve watervaluitloop kan voedsel voorzichtig gewassen worden en grote objecten kunnen spatvrij gereinigd worden, zonder onnodige waterverspilling. Afgewerkt met een op maat gemaakte multifunctionele zeef, is het bereiden van voedsel nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest.

Copyright hansgrohe M81
Copyright hansgrohe M81

De M54 mengkraan is door zijn stijlvolle slanke silhouet een waar minimalistisch meesterwerk. Naast een afwerking in chroom en roestvrij staal is er een exclusief mat zwart ontwerp beschikbaar, voor iedereen die een stijlstatement wil maken. 

Copyright hansgrohe M54
Copyright hansgrohe M54

sBox: de plaatsbesparende oplossing voor een opgeruimde onderkast

De hansgrohe sBox zorgt er niet alleen voor dat de actieradius aan de spoelbak aanzienlijk vergroot wordt (tot een ongeziene 76cm), de box biedt een oplossing voor iedereen die alles graag opgeruimd ziet. Bij de klassieke keukenkraan met uittrekfunctie hangt de slang in de onderkast, precies op de plaats waar systemen voor afvalsortering of andere benodigdheden opgeborgen worden, waardoor van orde weinig sprake is. De box zorgt ervoor dat de slang netjes weggeborgen zit achterin de keukenkast en zo weinig plaats inneemt. Door de geleding van de slang en het gewicht in de box is de slang heel makkelijk en bijna geluidloos uit te trekken en weer op te bergen.

Copyright hansgrohe M54 met sBox
Copyright hansgrohe M54 met sBox

Geïntegreerde combinaties voor een perfect samenspel

De hansgrohe spoeltafelcombinaties zorgen voor een subtiele harmonie tussen functionaliteit en elegantie. Alle onderdelen, van de mengkraan via de spoelbak tot de uitloop en de sBox, zijn perfect op elkaar afgestemd. Dankzij twee unieke bedieningsconcepten wordt het werk aan de spoeltafel niet alleen vereenvoudigt, maar ook versnelt. Deze bedieningsvarianten bieden meer efficiëntie en comfort bij het dagelijkse werk in de keuken door de bediening met één hand. De eerste variant maakt het mogelijk de waterstroom te starten en te stoppen met één druk op de bedieningsknop die zich aan de voorste rand van de spoeltafel bevindt. Dit kan met de vinger, de pols of – als men de handen vol heeft – zelfs met de elleboog.Bij de tweede variant bevindt zich een ergonomisch gevormde kiephendel aan de voorste rand van de spoelbak. Door eraan te draaien wordt de watertemperatuur ingesteld. Door de hendel te kantelen, wordt de waterstroom gestart of gestopt. De gewenste waterhoeveelheid wordt tegelijk via de kantelhoek geregeld. De geïntegreerde sBox maakt het plaatje compleet.

Copyright hansgrohe spoelbakcombinatie met M81
Copyright hansgrohe spoelbakcombinatie met M81

Eens te meer zorgt hansgrohe er met zijn uitmuntende creaties voor dat het leven in de keuken een perfect samenspel wordt van comfort, functionaliteit en stijl. 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be