hansgrohe AddStoris: accessoires met een oog voor detail

De drukte en stress in het dagelijkse leven nemen merkbaar toe. Onthaasten is dan ook meer dan ooit een nood. De badkamer wordt een toevluchtsoord, waar men kan loslaten en herbronnen. Een harmonieuze totaalindruk van de ruimte, waarbij zowel de badkamerarchitectuur als de indeling en de inrichting tot in de kleinste details op elkaar afgestemd zijn, is essentieel voor het innerlijke evenwicht.

De nieuwe hansgrohe AddStoris-accessoirelijn biedt een brede waaier aan badkamertoebehoren in een modern, minimalistisch jasje, voor een harmonieus badkamerdesign. Met hun heldere, platte en discrete uiterlijk voelen ze zich in menig badkamer thuis en zijn ze combineerbaar met verschillende ontwerpstijlen. ​

In lijn met het FinishPlus-assortiment zijn alle AddStoris-accessoires verkrijgbaar in zes oppervlakteafwerkingen: Chroom, Matt Black, Matt White, Polished Gold Optic, Brushed Bronze en Brushed Black Chrome.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be