Hansgrohe als twaalfde man

Het hotel van de Rode Duivels in Tubeke

Op 19 november laten de Rode Duivels het stadion nog éénmaal daveren voor hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Cyprus. In het Belgian Football Center in Tubeke werkte onze nationale ploeg al zijn trainingen af voor de EK-kwalificatiewedstrijden. Het nationaal oefencentrum vormt dan ook het kloppend hart van de setting waarin de thuiswedstrijden gespeeld worden. Het viersterrenhotel op deze site, dat de toepasselijke naam Martin’s Red draagt, is helemaal uitgerust voor sporters van topniveau. Het is dan ook niet ongewoon om hier de coach of zijn Rode Duivels tegen het lijf te lopen net voor een belangrijke thuismatch. ​
En topsport verdient topkwaliteit, alsdus Hansgrohe.

Hansgrohe meets de Rode Duivels

Naast de geboden full service zijn de hoogwaardige badkamers van het hotel het visitekaartje voor een superieure gastvrijheid. Het verbaast dan ook niet dat Martin’s Red hansgrohe producten koos voor de badkamerinrichting. De mengkranen, douches en badkamercollecties verlenen het hotel een bepalende dosis design en comfort.

Özgür Demir, General Manager Martin’s Red: ”De designuitstraling en kwaliteit van hansgrohe spraken ons meteen aan. Ook vanuit ecologisch en economisch oogpunt was het een logische keuze, aangezien er verstandig omgegaan wordt met het water.”

De gekozen wastafelkranen uit het Focus-gamma zijn uitgerust met innovatieve technologieën. De Safety Function voorziet een voorinstelbare heetwatertemperatuurbegrenzing. De QuickClean-technologie verwijdert in een handomdraai vuil en kalkafzettingen en dankzij de EcoSmart-technologie verbruikt men tot maar liefst 60 procent minder water, zonder comfortverlies. De kranen werden bekroond met de Product Design Award en de Designpreis Deutschland.De douchesets uit het Unica/Croma 100 gamma zorgen er met hun glanzende chromen oppervlakte, zachte rondingen en intuïtief bedienbaar comfort voor dat alles stijlvol op elkaar is afgestemd. Dankzij de draaibare straalschijf kan men naar wens de straalsoort aanpassen naar Rain, shampoostraal, normale straal of massagestraal.

Over Martin's Red Hotel

Martin’s Red stelt 79 kamers ter beschikking die een moderne charme uitstralen met een subtiele knipoog naar de voetbalsport en kan gedeeltelijk afgehuurd worden voor sportploegen die er op training komen. Ze bieden een apart onthaal, een afgeschermde parking en een exclusieve professionele fitnessruimte met een medische verzorgingsruimte en massagetafels. Het hotel is tevens de ideale plek voor vergaderingen, productvoorstellingen, conferenties en colloquia, in een stimulerende omgeving op amper 30 minuten van Brussel. Het conferentiecentrum beschikt over een auditorium met 160 zitjes en tolkencabines, 7 vergaderzalen en een banketzaal voor 160 disgenoten.
De EMAS- en ISO 14001 certificaten die het hotel ontving belonen het gehanteerde milieumanagement. ​ 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be