hansgrohe DogShower: Op maat van uw trouwe viervoeter

Niets zo ontspannend als een lange wandeling met je trouwe viervoeter. En zoals het een echte hond betaamt, duikt hij in elke plas of modderpoel die hij onderweg tegenkomt. Maar hondenliefhebbers onder ons weten het als geen ander: het bad nadien verloopt vaak heel wat minder ontspannen. Daarom ontwikkelde hansgrohe als eerste badkamerspecialist in samenwerking met dierenartsen, hondentrimmers en dierenpsychologen een handdouche specifiek ontworpen voor de beste vriend van de mens. Voor een harmonieuzer verloop van de badtijd, voor mens en dier.

De innovatieve douchekop heeft lange zachte sproeinoppen waarmee het water tot zelfs diep in de ondervacht doordringt en vuil en shampooresten grondig verwijderd worden waardoor huidirritaties voorkomen worden. En dat terwijl de hond geniet van een zachte en deugddoende massage.

De hansgrohe DogShower beschikt over drie verschillende straalsoorten. De waterstraal uit de bovenkant van de douche reinigt op een milde manier de pootkussentjes en andere gevoelige plaatsen. De zachte straal uit de voorste sproeinoppen verwijderen snel en makkelijk het vuil van de poten. Voor het wassen en afspoelen van de volledige vacht schakelt men tot slot over op de volledige sproeier waarbij meer dan 70 siliconen noppen het vuil en de shampoo tot diep in de ondervacht verwijderen.

De geïntegreerde waterrem vermindert meteen de waterdruk en -hoeveelheid wanneer de douche voor een korte tijd losgelaten wordt. Dit voorkomt dat het baasje nat wordt tijdens het douchen wanneer Max plots beslist dat het toch lang genoeg geduurd heeft en hij snel moet tegengehouden worden voor hij uit het bad springt.


Dankzij de ergonomische vorm voelt de DogShower zeer comfortabel aan en is hij makkelijk met één hand te bedienen. De handdouche is verkrijgbaar is vier verschillende kleuren: roze, zwart, wit en blauw. Alle afwerkingen zijn mat en niet-reflecterend om te voorkomen dat het huisdier schrikt van de reflectie.

De DogShower douchekop kan eenvoudig op elke standaard doucheslang geschroefd worden. Voor een nog snellere vervanging van douchekoppen is het mogelijk een klikverbinding te installeren, die optioneel verkrijgbaar is bij het product.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be