Hansgrohe en Living Tomorrow bouwen aan de toekomst

Living Tomorrow, al meer dan 25 jaar één van de belangrijkste innovatiespelers van Europa, en Hansgrohe, toonaangevend met zijn badkamer- en keukeninnovaties sinds 1901, hebben in elkaar de geschikte partner gevonden om het smart home-concept van het heden en de toekomst uit te werken. Een futureproof waterbeleving voor de wereld van morgen.

Living Tomorrow is een werelduniek concept, gelegen in Brussel. Het verhaal begon in 1995 als ‘Huis van de Toekomst” en groeide uit tot een veel breder innovatie- en demonstratieplatform. Het is een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen en laat bezoekers kennis maken met nieuwe producten en diensten die vandaag beschikbaar komen en die de kwaliteit van wonen, leven en werken verbeteren. Tegelijkertijd wordt er een blik geworpen op de toekomstige evoluties.

Living Tomorrow bundelt samen met zijn partners, waaronder hansgrohe, de krachten rond vijf thema’s: smart homes & services, smart mobility & logistics, smart health, smart buildings & infrastructure en smart cities & industry 4.0. Op deze vijf domeinen zal de wereld de komende 10 jaar radicaal veranderen door impact van technologie en innovatie.

« Onze partners maken de toekomst beter aan de hand van innovatieve oplossingen. Open innovatie en ecosystemen rond innovatie zijn dé toekomst. Zeker als we starten met de realisatie van de nieuwe innovatiecampus, waarvan de werken dit najaar beginnen. Daar realiseren we samen met onze partners een uniek project waar toekomstige innovaties en het echte leven elkaar ontmoeten », zegt Joachim De Vos, woordvoerder van Living Tomorrow.

Innovatief design in een topsetting

In 2022 opent de Living Tomorrow-campus, met onder meer een hotel, een toprestaurant een experience center en kantoren, in Vilvoorde zijn deuren en kunnen bezoekers ontdekken wat de toekomst en Hansgrohe in petto hebben. Al bijna 120 jaar draagt het Duitse merk vernieuwing, kwaliteit en design hoog in het vaandel. Deze lijn wordt ook het komende decennium doorgetrokken.

“Als innovatief merk was het voor Hansgrohe een logische keuze om mee te stappen in het Living Tomorrow-project. Met tal van huidige en toekomstige smart living-initiatieven voor keuken en badkamer werkt hansgrohe mee aan de woning van morgen. Van ecologisch verantwoord watergebruik tot de ultieme waterbeleving”, aldus Bert Dewinter, Managing Director Belux bij hansgrohe.

hansgrohe binnen het Smart home

Hansgrohe is vandaag klaar voor morgen. Het merk geeft de toekomst mee vorm en wil iedereen de kans geven hier mee in te delen. Continue revolutioneren ze het gebruiksgemak om het dagelijkse gebruik van water comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. En dit steeds gericht op het welzijn en de behoeften van de huidige en toekomstige gebruikers.

Binnen het smart home-concept demonstreert Hansgrohe hoe zijn producten de toekomst mee vorm geven en hoe deze vandaag al zorgen voor een innoverende, kwalitatieve invulling van het dagelijkse leven van morgen.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be