hansgrohe Finoris: de all-rounder voor de wastafel

In de modale gezinsbadkamer gonst het doorgaans van de bedrijvigheid. Vuile snoeten opfrissen na het spelen, een wasje laten weken, tandenpoetsen voor het slapengaan…, de wastafel wordt al snel het middelpunt van alledaagse activiteiten. De juiste kraan kan dit allemaal aan.


De nieuwe Hansgrohe Finoris-kranenserie met zijn ‘Flex’-variant biedt voldoende bewegingsvrijheid en maakt deze dagelijkse klusjes makkelijk. Snel de haren wassen aan de wastafel is geen probleem meer dankzij de uitrekbare kraanuitloop. Bovendien is de lavabo makkelijk schoon te spoelen. In een diepere lavabo wordt zelfs een baby een badje geven kinderspel.

De subtiel geïntegreerde uittrekbare uitloop met een actieradius van 500 millimeter glijdt dankzij zijn magnetische terugtrekondersteuning na elk gebruik soepel terug in zijn oorspronkelijke positie.

Dankzij de keuze tussen de zachte PowderRain-straal of een heldere laminaire-straal is de kraan opgewassen tegen elke klus. Beide straalsoorten verbruiken niet meer dan vijf liter water per minuut.

Visueel maakt de Finoris-mengkraan indruk met een slanke, geometrische look en minimalistische uitstraling. De kraan is ook verkrijgbaar zonder uittrekbare uitloop.

Dankzij de verschillende hoogtes waarin de kranen beschikbaar zijn, zijn deze combineerbaar met een grote verscheidenheid aan wastafelmodellen. Tevens is er een inbouwoplossing verkrijgbaar.
De Chroom, Matt Black of Matt White afwerking zorgt ervoor dat de Finoris in elk trendy badkamerdesign past.

Uiteraard omvat het complete kranenassortiment bijpassende opbouw- en inbouwkranen voor bad en douche.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be