Hansgrohe geeft de toekomst van water vorm tijdens de Hansgrohe Aqua Days

De allereerste virtuele Hansgrohe Aqua Days waren een succes. Het 120-jarige jubileum van het merk werd op een feestelijke en interactieve manier ingeluid.
Bezoekers ontdekten tijdens het event tal van adembenemende en inspirerende nieuwe hansgrohe- en AXOR-producten, waarmee het merk de toekomst van water vormgeeft. Op naar de volgende 120 jaar innovatie, kwaliteit en design.

hansgrohe Pulsify: Maximaal doucheplezier, ook in kleine badkamers

De dag opgepept beginnen met een verfrissende douche of ’s avonds de stress onder een zachte douchestraal afspoelen? Dankzij het nieuwe moderne hansgrohe Pulsify-gamma, opent er zich een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor die dagelijkse douche. De 260 millimeter grote hoofddouche voelt zich thuis in een grote familiebadkamer of kleine douchekamer en is beschikbaar voor elk budget. Uitgerust met de PowderRain-technologie, ontstaat er een microfijne regen die zijdezacht aanvoelt.

Lees verder

hansgrohe AddStoris: accessoires met een oog voor detail

De drukte en stress in het dagelijkse leven nemen merkbaar toe. Onthaasten is dan ook meer dan ooit een nood. De badkamer wordt een toevluchtsoord, waar men kan loslaten en herbronnen. Een harmonieuze totaalindruk van de ruimte, waarbij zowel de badkamerarchitectuur als de indeling en de inrichting tot in de kleinste details op elkaar afgestemd zijn, is essentieel voor het innerlijke evenwicht.

Lees verder

hansgrohe RainTunes: een ultieme douche-ervaring

Het lijdt geen twijfel dat de digitale ontwikkelingen vandaag de dag het tempo van ons dagelijks leven versnelt. Waarom deze technologische mogelijkheden niet gebruiken om de dingen om te keren en mensen helpen te ontspannen en te herbronnen? ​
Het digitale douchesysteem RainTunes combineert water, licht, geluid en parfum tot een harmonieus samenspel en creëert zo een totaalervaring voor alle zintuigen. Alleen het individu en zijn of haar persoonlijke gemoed en wensen staan hier centraal.

Lees verder

hansgrohe Finoris: de all-rounder voor de wastafel

In de modale gezinsbadkamer gonst het doorgaans van de bedrijvigheid. Vuile snoeten opfrissen na het spelen, een wasje laten weken, tandenpoetsen voor het slapengaan…, de wastafel wordt al snel het middelpunt van alledaagse activiteiten. De juiste kraan kan dit allemaal aan. ​
De nieuwe Hansgrohe Finoris-kranenserie met zijn ‘Flex’-variant biedt voldoende bewegingsvrijheid en maakt deze dagelijkse klusjes makkelijk. Snel de haren wassen aan de wastafel is geen probleem meer dankzij de uitrekbare kraanuitloop. Bovendien is de lavabo makkelijk schoon te spoelen. In een diepere lavabo wordt zelfs een baby een badje geven kinderspel.

Lees verder

hansgrohe Vivenis: welzijn aan de wastafel

Als helder water uit een bergbron, zo stroomt het water uit een nieuwe Vivenis-mengkraan. Een sensuele ervaring die bijna niemand kan weerstaan. ​
Uit zijn slanke en discreet gewelfde uitloop ontstaat een brede waterstraal die doet denken aan een zachte waterval en laat genieten van een natuurlijke waterervaring.

Lees verder

hansgrohe WallStoris: de muren hebben het allemaal ​

Was het maar zo eenvoudig: vandaag een grote legplank aan de muur van de douche bevestigen, morgen een klein zeepbakje boven de gootsteen monteren en dan al deze opberghulpmiddelen gewoon weer van de muren van het gehuurde appartement verwijderen en inpakken wanneer men verhuist. ​
Met de modulaire componenten van de hansgrohe WallStoris-lijn kan dit. Een verscheidenheid aan accessoires zoals planken, haken, douchekophouders, plantenpotten en manden worden op een strip gemonteerd, precies zoals gewenst.

Lees verder

hansgrohe DogShower: Op maat van uw trouwe viervoeter

Niets zo ontspannend als een lange wandeling met je trouwe viervoeter. En zoals het een echte hond betaamt, duikt hij in elke plas of modderpoel die hij onderweg tegenkomt. Maar hondenliefhebbers onder ons weten het als geen ander: het bad nadien verloopt vaak heel wat minder ontspannen. ​
Hansgrohe ontwikkelde als eerste badkamerspecialist in samenwerking met dierenartsen, hondentrimmers en dierenpsychologen een handdouche specifiek ontworpen voor de beste vriend van de mens. Voor een harmonieuzer verloop van de badtijd, voor mens en dier.

Lees verder

hansgrohe Jocolino: douchen wordt kinderspel

Water heeft een bijna magische aantrekkingskracht op kinderen. Als zeemeermin of piraat beleven ze de spannendste avonturen in de badkuip. Tot het tijd is om de shampoo uit de haartjes te spoelen…Om van badtijd een tijd zonder tranen te maken, de droom van elke ouder, nam hansgrohe enkele experts onder de arm en ontwikkelde de Jocolino kinderdouche.

Lees verder

De live voorstelling in primeur gemist tijdens de Aqua Days? Geen enkel probleem. De productcontent blijft een jaar lang online beschikbaar via pro.hansgrohe.com . ​
Verder kan u zich
hier registreren voor de digitale editie van de sanitairbeurs ISH, waar Hansgrohe ook present tekent.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be