Hansgrohe op ISH: de innovaties die 2019 zullen kenmerken

Deze week was Hansgrohe aanwezig op ISH om alle nieuwigheden van 2019 voor te stellen. Met hun innovaties spelen ze in op de nieuwe behoeften van de consument. ​ 

 RainTunes: een nieuwe douche-ervaring

Het digitale douchesysteem RainTunes verbindt water, licht, geluid en parfum. Zo creëert het een totaalervaring voor alle zintuigen. Alleen het individu en zijn of haar persoonlijke gemoed en wensen staan hier centraal.

In nauwe samenwerking met experts uit verschillende domeinen (dermatologen, sportdokters, fysiotherapeuten en specialisten in aromatherapie), ontwikkelde hansgrohe verschillende, multi-zintuigelijke douche-scenario’s. Het is op dit moment mogelijk om te kiezen uit de volgende scenario’s:  « Goeiemorgen », « Rust », « Vitaliteit », « Onstpanning », « Schoonheid », « Natuur » en « Goeienacht ».

De speciaal ontwikkelde applicatie Hansgrohe home App, maakt verbinding met de douche-producten via het lokale Wi-Fi netwerk. De verlichting en het geluid kunnen ook bestuurd worden via systemen geconnecteerd met het Wi-Fi netwerk die al gebruikt worden in het intelligente huis. De geur bij het douche-scenario maakt deel uit van het nieuwe gamma geuren van het Hansgrohe laboratorium, RainScent. Het volstaat om de app licht aan te raken om het geselecteerde scenario te verzenden naar de douche, waar het met een Play knop kan worden geactiveerd.RainTunes wordt voorzien op de Belgische markt in 2020.

 

RainFinity: een uitzonderlijke ervaring onder de douche

Voor consumenten op zoek naar een ultramoderne douche-ervaring stelt hansgrohe zijn nieuwe douchegamma RainFinity voor. Het verenigt welzijn en design. Dit gamma is uitgerust met de nieuwe technologie PowderRain die van elke douche een bijzonder moment maakt. Dankzij de bolle straalschijven beschikt u over verschillende intensiteiten naargelang de positie van de openingen. RainFinity is de douchekop die het lichaam van kop tot teen omhult met water, dankzij de licht gebogen vorm van de straal. De nieuwe muurverbinding is aanpasbaar tussen 10° en 30°. Zo wordt een comfortabele positie gegarandeerd, die ook toelaat het haar en het gezicht niet nat te maken.

Dit assortiment is niet alleen een waar plezier voor het lichaam, maar ook voor de ogen dankzij de moderne kleuren van de hoofd- en handdouche. Het matte wit van de douches contrasteert ook perfect met de straalschijven in grafietkleuren. De nieuwe Showerpipe ten slotte heeft ook een moderne look met een ingebouwd systeem.

De Select-technologie biedt de consument dan weer de mogelijkheid om van het ene straaltype naar het andere te gaan, gewoon door een druk op de knop. ​ 

Met RainFinity belooft hansgrohe een moment van welzijn en absolute ontspanning. Dit product is in het 4de trimester van dit jaar verkrijgbaar.

FinishPlus: een badkamer in trendy kleuren

Opdat de consument kan kiezen voor een badkamer die helemaal bij hem past, lanceert Hansgrohe de FinishPlus-lijn. Een ruime keuze aan gemetalliseerde nuances en matte kleuren om het kraanwerk van de wasbakken, het bad en de douche te personaliseren. hansgrohe FinishPlus laat toe elk interieur te verfijnen tot in de kleinste details, dankzij keuken- en badkamerkranen vol karakter.

Voor fans van hedendaagse architectuur en liefhebbers van Black and White zijn de kleuren Matt Black en Matt White perfect voor een uiterst modern ogende badkamer. De gemetalliseerde kleuren Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze, verenigen dan weer elegantie en moderniteit. Ze bieden een visueel contrast, zowel in de eerder donkere badkamers als in lichtere omgevingen.

Of u nu kiest voor een badkamer met sterk contrasterende kleuren of een eerder elegante, eenvoudige of zelfs discrete stijl, de vijf nieuwe afwerkingen van de lijnen Metropol en Talis E bieden oneindige designmogelijkheden: Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic, Brushed Bronze.

Deze nieuwe trendy kleuren zullen vanaf juli 2019 onmiddellijk beschikbaar zijn afhankelijk van de stocks.

CoolContact: wanneer esthetiek en veiligheid hand in hand gaan

De badkamer is een plek voor het hele gezin. Een familiale badkamer moet een rustpunt zijn in een vaak druk dagelijks leven. Dankzij de nieuwe functies van de lijn Croma E kunnen ouders in alle sereniteit hun kinderen laten genieten. Croma E stimuleert ook de autonomie. Uw kind zal zeer snel zonder uw hulp in de douche kunnen.

Met de nieuwe koeltechniek CoolContact wordt het binnenkomende koude water zo geleid dat het rechtstreeks achter de voor- en bovenzijde en tot aan het thermostatische patroon stroomt. Warm water daarentegen wordt rechtstreeks van de wandverbinding naar het patroon geleid. Dit voorkomt dat de thermostaatbehuizing opwarmt en permanent koud en veilig blijft. Extra veiligheidsfunctie: de SafetyStop op de thermostaatgreep voorkomt dat er te warm water uit de douche komt. 

Dit nieuwe veilige, comfortabele en voordelige assortiment biedt vanaf april 2019 XXL doucheplezier voor jong en oud.

sBox maakt zijn opmars in de badkamer

De nieuwe sBox bad hansgrohe biedt meer comfort en meer veiligheid. De handdouche sBox, die in 2016 op de keukenmarkt werd geïntroduceerd, geleidt de doucheslang in alle veiligheid. Het uitgepuurde design en de onzichtbare doucheslang (verborgen in de badkuip of de rand van de betegeling) garanderen een moment van absolute ontspanning, zonder hinderlijke doucheslang op de bodem van de badkuip. Met zijn doucheslang van 1,40 m lengte is sBox ook heel comfortabel voor de douche.

Het alles-in-één douchesysteem sBox is zeer eenvoudig te installeren, de montage is kinderspel.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be