Hansgrohe pakt uit met innovatieve en personaliseerbare producten zowel voor badkamer als keuken

Aqittura van hansgrohe: gezonder drinkwater uit de kraan, personaliseerbaar naar eigen smaak

Dankzij de nieuwe mengkraan Aqittura M91 van hansgrohe die beschikbaar is in de twee varianten SodaSytem of FilterSystem wordt drinkwater nu in een handomdraai gefilterd, gemineraliseerd, gekoeld en bruisend. De FilterSystem-mengkraan voorziet gefilterd en gemineraliseerd kraanwater naar eigen smaak, de SodaSytem-mengkraan zorgt naast gepersonaliseerde mineralisatie en filtering ook voor bruisend drinkwater uit de kraan. De verschillende kraanfuncties kunnen bijgesteld worden met de hansgrohe home applicatie. 

  • Beschikbaarheid Aqittura M91 FilterSystem vanaf: € 454,50 (excl. BTW) 
  • Beschikbaarheid Aqittura M91 SodaSytem vanaf: € 2126 (excl. BTW) 

De Aqittura M91 FilterSystem is vanaf maart 2022 beschikbaar, de Aqittura M91 SodaSystem is beschikbaar vanaf later dit jaar. ​ 

Lees het volledige persbericht hier 

Pulsify van hansgrohe: optimaal doucheplezier, ook in kleine badkamers 

De Pulsify-douchereeks van hansgrohe biedt een unieke ervaring voor de dagelijkse douche. Zo bezit de handdouche zowel een IntenseRain-straal die verkwikkend werkt, als een PowderRain-straal die ontspant. De hoofddouche beschikt ook over de PowderRain-straal en past met zijn compacte afmeting van 26 cm in zowel grote familiebadkamers als kleine douchekamers en is beschikbaar voor elk budget. Voor elke Pulsify-douche is er een EcoSmart variant, die het waterverbruik per minuut sterk reduceert. ​ ​ 

  • De Pulsify S 3 jet-handdouche vanaf: € 35,40 ​ 
  • De Pulsify S 1 jet-hoofddouche vanaf: € 252,50 ​ 
  • Compleet Pulsify-douchesetsysteem vanaf: € 747,40 ​ 

De Pulsify S douchereeks bestaat in drie oppervlakteafwerkingen – Chrome, Matt Black en Matt White en zal in de loop van 2022 en 2023 beschikbaar zijn. 

Lees het volledige persbericht hier 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be