hansgrohe Pulsify: maximaal doucheplezier, ook in kleine badkamers

De dag opgepept beginnen met een verfrissende douche of ’s avonds de stress onder een zachte douchestraal afspoelen? Dankzij het nieuwe moderne hansgrohe Pulsify-gamma, opent er zich een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor die dagelijkse douche. De 260 millimeter grote hoofddouche voelt zich thuis in een grote familiebadkamer of kleine douchekamer en is beschikbaar voor elk budget. Uitgerust met de PowderRain-technologie, ontstaat er een microfijne regen die zijdezacht aanvoelt.

De Pulsify 3 jet-handdouche is verkrijgbaar in twee varianten. Beiden zijn eveneens uitgerust met de PowderRain-straalsoort en de intensere IntenseRain-straalsoort. Het verschil tussen beide zit hem in de derde straalsoort: een ontspannende massagestraal dan wel een oppeppende monostraal.

Een bijkomend voordeel van de hansgrohe Pulsify 3 jet-douche is het lage waterverbruik in de EcoSmart-variant. En de Green versie van de 1 jet-handdouche verbruikt slechts maximaal zes liter per minuut.

De Pulsify-lijn valt op door zijn modern design. Het vlakke profiel van de Showerpipe oogt subtiel en biedt meer bewegingsruimte tijdens het douchen. De afgeronde vormen zijn een ware blikvanger in elke badkamersetting en zijn bovendien makkelijk te reinigen.

In de in het oog springende ShowerTablet-thermostaat zijn niet alleen de bedieningselementen voor temperatuur en watervolume geïntegreerd, het ruim 40 cm lange opbouwelement doet tevens dienst als handige legplank voor douchegels en shampoos en als houder voor de handdouche.

En dankzij een slimme waterstroom binnenin de thermostaat wordt de behuizing van de kraan niet opgewarmd door het warme water. Hierdoor behoren pijnlijke contacten met een heet oppervlak tot het verleden.

Beschikbaar in drie oppervlakteafwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – is een Pulsify-douche perfect combineerbaar met aanvullende wastafel- en badproducten, zoals deze uit de nieuwe Vivenis-lijn.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be