Hansgrohe Tecturis : een zuiver ontwerp voor een puur gevoel

Zacht stromend als een beekje, krachtig ruisend als een waterval of rustig als een meer: water is een veelzijdig element. De nieuwe Tecturis-kranenserie van hansgrohe speelt in op de pure esthetische en functionele schoonheid van water en brengt deze op een nieuwe manier tot leven. Zo maakt Tecturis van de wastafel een plek waar comfort, functionaliteit, duurzaamheid en ontwerp tot in het kleinste detail harmonisch met elkaar verweven zijn. De kraan is beschikbaar in twee designvarianten en voorzien van de EcoSmart+ en CoolStart technologie, wat hem onmisbaar maakt in de badkamer.  

De perfecte mix tussen design en functionaliteit  

Naast het strakke design overtuigt Tecturis met maximaal comfort. Het zeer slanke mengkraandesign met bediening aan de zijkant zorgt voor meer gebruikscomfort en minder watervlekken op de uitloop. Hierdoor is er minder reiniging nodig. Bovendien vermindert een vlakke sproeiregelaar de vorming van kalkaanslag en blijft er meer tijd over voor de fijnere dingen in het leven. ​ 

De architecturale kranenserie is verkrijgbaar in twee designvarianten om ook in de badkamer de persoonlijke stijl te laten weerspiegelen. Met zijn zachte rondingen en lijnen past Tecturis S harmonieus in verschillende badkamerstijlen en zorgt het voor rust en ontspanning. Tecturis E legt dan weer de nadruk op een strakke no-nonsense stijl met zijn moderne, kubusvormige design. Om zich volledig aan te passen aan de individuele smaak en de respectievelijke badkamerstijl, zijn beide kranenseries verkrijgbaar in vier FinishPlus oppervlakken: Chroom, Matt Black, Matt White en Brushed Bronze. ​ 

Groots design houdt rekening met zijn omgeving  

Uitgerust met de vooruitstrevende EcoSmart+ technologie, beperkt de Tecturis het waterverbruik tot slechts 4 liter per minuut - wat een verdere vermindering van 20 procent in het debiet betekent in vergelijking met andere EcoSmart producten – zonder in te boeten aan comfort. Omdat de handgreep van de Tecturis parallel aan de basisbehuizing loopt, is de CoolStart-functie nog intuïtiever in gebruik: er stroomt alleen warm water als de handgreep actief naar beneden wordt bewogen. Op deze manier wordt in een handomdraai energie bespaard voor de productie van warm water. Een must-have voor een zuinig gebruik van de badkamer. 

Tecturis mengkraan in een notendop:  

  • Twee designvarianten: S of E ​ 
  • Verschillende comforthoogtes beschikbaar ​ 
  • Voorzien van EcoSmart+ en CoolStart technologie 
  • Verkrijgbaar in vier FinishPlus oppervlakken: Chroom, Matt Black, Matt White en Brushed Bronze 
  • Aanbevolen publieksprijs Tecturis S vanaf € 147,40 excl. BTW ​ 
  • Aanbevolen publieksprijs Tecturis E vanaf € 188,60 excl. BTW ​ 

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be