hansgrohe Vivenis: welzijn aan de wastafel

Als helder water uit een bergbron, zo stroomt het water uit een nieuwe Vivenis-mengkraan. Een sensuele ervaring die bijna niemand kan weerstaan.

Uit zijn slanke en discreet gewelfde uitloop ontstaat een brede waterstraal die doet denken aan een zachte waterval en laat genieten van een natuurlijke waterervaring. De combinatie van de delicate handgreep met de extreem brede maar platte uitloop benadrukt de ongecompliceerde eenvoud van de kraan.

De Vivenis-mengkranen zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – en in verschillende hoogtes. Het assortiment bevat tevens bijpassende kranen voor bad, douche en bidet.

De innovatieve AirPower-technologie verrijkt het uitstromende water met lucht. De waterval-straalsoort krijgt zo zijn zachte en volle waterdruppels. En dankzij de EcoSmart-technologie verbruikt deze zuinige kraan niet meer dan vijf liter per minuut.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be