hansgrohe WallStoris: de muren hebben het allemaal

Vandaag een grote legplank aan de muur van de douche bevestigen, morgen een klein zeepbakje boven de gootsteen monteren en dan al deze opberghulpmiddelen gewoon weer van de muren van het gehuurde appartement verwijderen en inpakken wanneer men verhuist. Met de modulaire componenten van de hansgrohe WallStoris-lijn kan dit. Een verscheidenheid aan accessoires zoals planken, haken, douchekophouders, plantenpotten en manden worden op een strip gemonteerd, precies zoals gewenst.

De strip kan met schroeven aan de muur bevestigd worden of gewoon gelijmd worden. Een sterk klevende pad zorgt voor een veilige grip op alle metalen, glazen en keramische oppervlakken en laat geen sporen na wanneer deze verwijderd wordt. Het nieuwe opbergsysteem is verkrijgbaar met een Matt Black of Matt White afwerking en past stijlvol bij de bijbehorende badkamerontwerpen.

Hansgrohe WallStoris brengt orde en harmonie in elke badkamer en creëert een sfeer van welzijn, zowel in een eigen huis als in een gehuurd appartement.

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be