Het sBox systeem van hansgrohe nu ook in de badkamer

De sBox uittrekbare keukenmengkraan werd in 2016 in de keuken geïntroduceerd en heeft ondertussen zijn vast plaatsje in het productgamma veroverd. Hansgrohe lanceert de sBox nu ook voor in de badkamer. Afgezien van het sublieme design, biedt deze uittrekbare handdouche voor baden een maximum aan comfort en ergonomie. De introductie van dit systeem in de badkamer betekent een enorme sprong voorwaarts ten opzichte van het vroegere Secuflex inbouwsysteem.

Voordelen van de sBox

Dankzij de sBox heeft de doucheslang nu 30% meer uittreklengte, tot een comfortabele 1.45 meter. Het gebruik is bijzonder eenvoudig en vraagt tot 50% minder trek- en tot 60% minder houdkracht. De slanggeleiding aan het bad functioneert gecontroleerd, beschermd en veilig waardoor de doucheslang niet verdraait niet tijdens het oprollen in de badrand. ​ Het gesloten all-in-one systeem zorgt voor een strakke, esthetische afwerking in de badkamer.

Makkelijke en snelle installatie

Het alles-in-één sBox systeem voor baden is bijzonder eenvoudig en snel te monteren. De basis set en de afwerkset worden apart op de markt gebracht. Een plaatje en montagebeugels zijn optioneel verkrijgbaar om de betegeling te vergemakkelijken. 

De basis set omvat een kartonnen inbouwlichaam om de vrije ruimte onder het bad of de betegeling te simuleren, een bescherming waarop men zich voor de installatie van het montagekader kan richten, een leiding voor de aansluiting van de slang van de mengkraan, een steuntje dat moet voorkomen dat de doucheslang achter het bad valt en een afsluitklep die de leidingen moet schoon houden. 

De afwerkset omvat de behuizing in polypropyleen (PP), het montagekader om op het bad of de betegeling vast te schroeven, een G1/2 geïntegreerde slangaansluiting voor standaard vuistdouches en een stevige metalen rozet die aangenaam aanvoelt.

Een oase van ontspanning

De sBox mengkraan moet op een bad of een betegelde rand van minimaal 71 mm breed geïnstalleerd worden. De gebruiker kan kiezen voor de meest aangewezen plaatsing, waardoor de handdouche helemaal bij de stijl van de bestaande badkamer past. Het gestileerde design en de onzichtbare slang (verborgen in de rand van het bad of de betegeling) staan garant voor een ongeëvenaarde esthetiek. Ideaal om optimaal te genieten van een moment van ontspanning, zonder hinderlijke slang op de bodem van het bad. 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be