Laat uw plannen niet liggen, maar neem tijd om u te inspireren

Ook in deze ‘blijf in uw kot’-tijden blijft hansgrohe informeren en inspireren. Want ook dit gaat uiteindelijk weer voorbij. Dankzij de hansgohe app kan men de badkamer- en keukenproducten van het merk virtueel en interactief ontdekken. Zo hoeven (ver)bouwplannen niet uitgesteld te worden.

Virtuele hansgrohe showroom

Klanten maken via de app kennis met het uitgebreide hansgrohe-productengamma en boeiende toepassingen waardoor men water op een andere manier zal ervaren.

Dankzij de virtuele planningstool richt men in een paar stappen een nieuwe badkamer of keuken in. Met de camerafunctie van de iPad of iPhone worden de gewenste producten in de eigen badkamer- en keukenomgeving geprojecteerd.

Maar welke mengkraan bij welk wasbekken te nemen? De ComfortZone configurator presenteert alle mogelijke combinaties. Ook de verschillende hoogtes van de kraan test men eenvoudig uit. Zo zorgt de configurator ervoor dat steeds het perfect duo gevonden wordt.

De virtuele showroom, een gepersonaliseerde keuken of badkamer binnen handbereik. De app is gratis te downloaden in de App Store.

 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be