Rainfinity: Een nieuwe dimensie voor de douche

Met Rainfinity wil hansgrohe de douchebelevenis transformeren. Het is de perfecte combinatie van kwaliteit, een vernieuwende technologie en een trendy design. Met zijn futuristische gebogen lijnen en de innovatieve wandaansluiting stapt het gamma af van de traditionele douchearm. De matte en moderne witte afwerkingen vormen een sierlijk contrast met de grafietkleurige straalschijven, een ideale combinatie voor kleuraccenten in de badkamer. Rainfinity won dan ook zowel een IF Design award als een Red Dot award.

Ronde vormen die van de doucheruimte een ware cocon maken

De nieuwe hoofddouche Rainfinity omhult het lichaam van kop tot teen. Dankzij de nieuwe wandaansluiting kan men ook een douche nemen zonder het gezicht en het haar nat te maken. De hoofddouche is regelbaar van 10° tot 30° en garandeert zo een comfortabele positie. Dit hoogstandje wordt mogelijk gemaakt door de ietwat gebogen vorm van de straal en schijfopeningen die een perfect homogene straal verspreiden, niet gericht op hoofd en schouders zoals een klassieke douche, maar wel op het hele lichaam.

Nog nooit was een regensluier zo zacht

Dankzij de drie soorten stralen zorgt de hoofddouche Rainfinity elke dag voor een gevoel van welbehagen. De microdruppels van de PowderRain resulteren in een uiterst ontspannende douchebelevenis. De PowderRain is stil en zacht en hult het lichaam in een mantel van fijne druppels. De Intense PowderRain levert dan weer een meer geconcentreerde straal die perfect geschikt is om shampoo weg te spoelen. Ten slotte zijn er de grote waterdruppels van de RainStream, die schouders en rug masseren om ze op zachte wijze weer kracht te geven. Bij de handdouche wordt de RainStream vervangen door de krachtige MonoRain, die zich op armen en benen richt voor een ultraverkwikkende douche.

Een nieuw genre douche

Het uitgebreide gamma van Rainfinity kan volledig afgestemd worden op de behoeften van de gebruiker: wand- of plafondinstallatie, hoofd- of handdouche, één enkele straal of drie verschillende stralen, klassieke of strakke vormgeving met een enkele geometrische staaf voor de handdouche: er zijn ontelbare mogelijkheden. Deze lijn omvat ook een ShowerPipe, een douchesysteem met hoofddouche, handdouche en een doucheschuif in een onberispelijk design, met zeer praktische plankjes en een ingebouwde mengkraan. Naast zijn onmiskenbare elegantie, is de schouderdouche met ingebouwd plankje ook zeer handig om doucheproducten binnen handbereik op te bergen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be