Rebris Eco+ by hansgrohe: milieubewust het dagelijks leven in

Water is en blijft in onze samenleving een kostbaar goed. Duurzaam en milieubewust nadenken over het gebruik ervan is nu meer dan ooit een must. Daarom legt hansgrohe met zijn laatste nieuwigheden niet enkel de focus op comfort, design en kwaliteit, maar ook op het spaarzaam omgaan met water. 

Rebris Eco+ kranen  

Subtiele eenvoud  

Het verschil zit soms in kleine dingen. Zo kan een klein detail nieuw leven blazen in het interieur. hansgrohe lanceert daarom Rebris Eco+ dat plezier en functionaliteit toevoegt aan de badkamer. Deze kraan bestaat in twee varianten: Rebris S en Rebris E. Beide kraantypes hebben een slank uiterlijk en verfijnde handgreep. De Rebris S past perfect in verschillende badkamerstijlen dankzij haar rond silhouet. De Rebris E daarentegen is rechtlijnig en hoekig om in een moderne stijl volledig tot zijn recht te komen. In chroom of liever matzwarte afwerking? Beide opties zijn mogelijk. ​ ​ 

Milieubewust het dagelijks leven in  

Water is een kostbaar goed en belangrijk voor het milieu en klimaat. Er zuinig mee omspringen is de boodschap. Net daarom beschikt de Rebris Eco+ over water- en energiebesparende technologieën. Met de CoolStart- technologie bespaart deze kraan op een slimme manier energie. In de middelste positie stroomt er koud water uit de kraan, dit in tegenstelling tot de standaard kranen. Bij het kort in- en uitschakelen, bijvoorbeeld bij het bevochtigen van de tandenborstel, wordt geen onnodige energie verbruikt voor het opwarmen van water. Warm water stroomt pas wanneer dit echt nodig is en de kraan naar links wordt gedraaid. ​ 

De EcoSmart+ technologie verlaagt het debiet van de kraan tot slechts vier liter per minuut. Hoe geringer het warmwaterverbruik, hoe minder de energiebehoefte en hoe meer men bespaart.

Rebris Eco+ in een notendop  

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be