Uitnodiging: 2e editie Hansgrohe Aqua Days 2022

Water is life – and quality of life. En daarnaast ook een uiterst kostbaar goed. Op de tweede Hansgrohe Aqua Days staan innovaties rond design, technologie en duurzaamheid centraal. Tijdens dit event op 10 en 11 mei ontdekken bezoekers niet enkel de nieuwigheden van hansgrohe en AXOR, maar ook de stappen die de Hansgrohe Group zet om duurzaamheid te maximaliseren en waterbronnen te behouden zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring.

Water als drijfveer voor innovatie

Al vanaf dag één is de missie van hansgrohe het bieden van een uitstekende waterbeleving en het verminderen van het waterverbruik. De nieuwste productreleases zetten stuk voor stuk in op het verrijken van het leven van de consument met duurzame waterervaringen. Op de Aqua Days laten bezoekers zich onderdompelen in visionaire innovaties van hansgrohe en AXOR zoals de gloednieuwe waterbesparende kranenserie Rebris, duurzame doucheseries zoals de Pulsify met de vernieuwende PowderRain-sproeitoestand, ultramoderne keukenfiltersystemen en designopties zoals de Vernis-douchepijp in trendy matzwart.

"In de Hansgrohe Groep zijn we al meer dan 120 jaar toegewijd aan de passie om het leven met water op een innovatieve en duurzame manier vorm te geven. Na ons jubileumjaar in 2021 zullen de komende jaren nog duidelijker in het teken staan van verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Hoe kunnen we leven met deze belangrijke hulpbron duurzaam en innovatief maken? Dit is slechts één van de vragen die wij ons stellen en waarop wij onze gasten op de Aqua Days antwoorden zullen geven", aldus Hans Jürgen Kalmbach, Hansgrohe CEO.
Hans Jürgen Kalmbach
Hans Jürgen Kalmbach

Oog voor detail

Ook op vlak van design zijn hansgrohe en AXOR koplopers. Zo voegt de samenwerking met wereldberoemde designers persoonlijkheid toe aan de badkamer. Ze spelen perfect in op de trends met de nieuwe Black Editions van zijn populairste series en de AXOR Nature Shower-serie voor de tuin.

Praktische info

Wat: Hansgrohe Aqua Days ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Wanneer: 10 mei 2022 van 9u tot 10u30
​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 11 mei 2022 van 16u tot 17u30
​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
Hoe: registratie via https://pro.hansgrohe.com/registration

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be