Een German Design Award voor de hansgrohe Rebris-kraanserie

hansgrohe streeft al een lange tijd naar de perfecte mix van design, functie en comfort. Dat resulteert niet alleen in hoogwaardige innovaties waarbij de mens voortdurend centraal staat, maar ook in prijswinnende producten. Zo viel de Rebris-kraanserie, ontworpen door Phoenix Design, in de prijzen bij de German Design Awards 2023.

Toonaangevend op vlak van design

De Hansgrohe Group is een van de leiders op het gebied van design in de sanitaire sector en dat hebben ze opnieuw bewezen. De duurzame Rebris-kranen werden begin dit jaar namelijk bekroond met een German Design Award voor ‘Excellent Product Design’ in de categorie ‘Bath and Wellness’. De jury was vol lof over de Rebris-kraan.

“Met de nieuwe Rebris-kraanserie blijft hansgrohe trouw aan zijn heldere, tijdloze designtaal. Tegelijkertijd zorgt de herhaling van de ronding bij de greep en de uitloop voor zowel een subtiel als opvallend designkenmerk waardoor de Rebris-kranen uniek zijn,” stelt de jury.

Rebris: een moderne, duurzame kraanserie

De Rebris-kranen zijn speciaal ontworpen voor wie zijn badkamer als een persoonlijke wellnesszone ziet en ervaart. Het slanke, tijdloze design met nauwkeurig afgewerkte oppervlakken past perfect in elke badkamer. De kranen zijn beschikbaar in verschillende ComfortZone hoogtes die zorgen voor maximale gebruiksvriendelijkheid, veel bewegingsvrijheid en minder waterspatten.

Bovendien ondersteunt de Rebris-serie een duurzame levensstijl dankzij de innovatieve technologieën EcoSmart+ en CoolStart. Zo beperkt EcoSmart+ het waterverbruik en zorgt CoolStart ervoor dat er enkel warm water uit de kraan stroomt als het noodzakelijk is.

Meer info over de Rebris-kranen vind je hier.

 

Dorien Debbaut

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be