Installateurs ontdekken digitaal douchesysteem in primeur op Install Day

Langverwachte lancering van de hansgrohe RainTunes op de Belgische markt

Tijdens Install Day maken de Belgische installateurs voor de eerste keer kennis met het digitale douchesysteem RainTunes. Hiermee introduceert hansgrohe een app-gestuurde toepassing, die douchen sensoriëler maakt en naar een hoger niveau tilt. Installeurs ontdekken er alles over in de RainTunes-truck die aan de ingang van Install Day zal staan.

Verder stelt hansgrohe ook het RainDrain -douchegoten assortiment voor. Het flexibele systeem voor uiteenlopende inbouwsituaties. Met dit gamma douchegoten zorgt hansgrohe ervoor dat naast de aanvoer van water ook de afvoer ervan in stijl gebeurt.

En meer dan ooit tevoren ligt de focus op duurzaamheid. Daarom wordt ook op Install Day extra aandacht geschonken aan de nieuwe Rebris wastafelkraan met EcoSmart+ en CoolStart-technologie voor een maximale water- en energiebesparing.

RainTunes: voor een exclusieve all-in beleving

Het lijdt geen twijfel dat de digitale ontwikkelingen vandaag de dag het tempo van ons dagelijks leven versnelt. Waarom deze technologische mogelijkheden niet gebruiken om de dingen om te keren en mensen helpen te ontspannen en te herbronnen? ​
Het digitale douchesysteem RainTunes combineert water, licht, geluid en parfum tot een harmonieus samenspel en creëert zo een totaalervaring voor alle zintuigen. Alleen het individu en zijn of haar persoonlijke gemoed en wensen staan hier centraal.

Als één van de marktleiders op gebied van innovatie en design in de badkamer is het de passie van hansgrohe om van de interactie met water een bijzondere ervaring te maken.

“Digitalisering stelt ons in staat het gebruik van water in onze badkamers opnieuw uit te vinden. Met de RainTunes bieden we multisensorische ervaringen die afgestemd kunnen worden op de individuele behoeften en gemoedstoestand van elke gebruiker,” aldus Marc André Palm, Head of Global Brand Marketing bij hansgrohe.

Ontdek hier alles over de RainTunes.

RainDrain: slim bedachte ledigingen

RainDrain biedt voor elk badkamerproject met inloopdouche de perfecte oplossing voor de lediging. Dankzij de ruime keuze aan producten en afwerkingen vindt elke klant iets naar zijn smaak.
De eenvoudige installatie is een grote plus voor de installateur. Deze laat zich onder meer voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin met een hoge afvoercapaciteit tot wel 60l/min.de douchegoten beschikbaar zijn. Voor de XXL-douche is de innovatieve sifonoplossing Dryphon beschikbaar,

Lees er hier alles over.

Rebris: lager waterverbruik binnen handbereik

Water is en blijft in onze samenleving een kostbaar goed. Duurzaam en milieubewust nadenken over het gebruik ervan is nu meer dan ooit een must. Daarom legt hansgrohe met zijn laatste nieuwigheden niet enkel de focus op comfort, design en kwaliteit, maar ook op het spaarzaam omgaan met water. Dankzij de de innovatieve technologie EcoSmart+ is het waterverbruik bepert tot slecht vier l/min. De CoolStart-technologie bespaart op zijn beurt extra energie.

Klik hier voor meer info.

Bezoek de stand van hansgrohe (nummer 134) tijdens Install Day op vrijdag 14 oktober van 9 tot 19u in Brussels Kart Expo.

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be