Dagelijkse routines worden fluitje van een cent met hansgrohe Xanuia

Hoe passen welzijn, duurzaamheid, netheid en esthetiek in één ruimte? Kleinere badkamers zijn vaak puur functioneel zonder een huiselijke sfeer uit te stralen. De nieuwe Xanuia Q-keramiekcollectie van hansgrohe brengt daar samen met de Xarita Lite-spiegel en het EluPura Original-toilet verandering in. Ze maken deel uit van de holistische badkamerervaring en ondersteunen alle behoeften uit het dagelijks leven. Hansgrohe benadrukt hiermee dat elke badkamer een plek van inspiratie wordt, van wandbekleding en productkeuze tot accessoires. Het resultaat is een feelgoodruimte die de gebruiker optimaal ondersteunt ongeacht grootte en budget.  

Ontworpen om routines te vereenvoudigen 

De hansgrohe Xanuia-wastafels worden dankzij hun kleinere vorm in verschillende maten en varianten in bijna elke stijl geïntegreerd. De speciaal ontwikkelde ComfortZone-combinatietest creëert synergiën tussen wastafel en kraan om ze optimaal te benutten. Deze test controleert factoren zoals de straal bij verschillende waterdrukken of de beschikbare ruimte tussen kraan en wastafel om zo de best mogelijke waterbeleving te garanderen. De hansgrohe ExcellentFit zorgt voor een eenvoudige bediening. De brede binnenkant en de acht beschikbare modellen tussen 360 en 800 millimeter, met of zonder kraangat, geven nog meer flexibiliteit en vrijheid. 

Het perfecte samenspel 

Holistisch denken over de badkamer betekent dat de hele ruimte in acht wordt genomen en niet alleen de individuele producten. Xanuia-wastafels, Xarita Lite-spiegels en EluPura Original-toiletten zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen. Zo ontstaat er een harmonieuze ruimte die zowel functioneel als esthetisch is. ​ 

Moeiteloos en zorgeloos 

Alle wastafels van hansgrohe zijn gemaakt van uiterst duurzaam en recycleerbaar keramiek. Hoewel dit materiaal gemakkelijk te reinigen is, worden de Xanuia-wastafels optioneel uitgerust met het innovatieve SmartClean-glazuur. Dit zorgt voor een effectieve vuilafstoting en spoelt vervelende vlekken zoals tandpastaresten eenvoudig weg. Productvarianten zonder overloopgat minimaliseren de reiniging en zorgen voor meer hygiëne. Een opstaande rand rond het kraangat voorkomt dat water overloopt en beschermt de muur achter de wastafel. Bovendien wordt het hele hansgrohe wastafelassortiment plasticvrij verzonden om verpakkingsafval en de impact op het milieu te verminderen. 

Grote dromen in kleine ruimtes 

Vaak hebben kleine appartementen puur functionele badkamers die weinig huiselijkheid uitstralen. Toch hoeven ze ondanks de beperkte ruimte niet in te boeten aan comfort, budget of kwaliteit. Ook op zeven vierkante meter is het mogelijk om een droombadkamer te creëren die voldoet aan alle eisen en behoeften van het dagelijks gezinsleven. Met de lancering van deze nieuwe producten laat hansgrohe zien dat zijn productgamma voor elke badkamer en woonsituatie geschikt is. ​ 

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be