Hansgrohe EluPura Original, voor een harmonieuze badkamerinrichting 

De sleutel tot een complete badkamerervaring ligt in de coördinatie van alle productcategorieën: de nieuwe EluPura Original toiletten passen perfect in het brede hansgrohe productassortiment en bieden een waaier aan aanpassingsmogelijkheden. Het tijdloze design sluit aan bij verschillende hansgrohe wastafels, meubels en accessoires, en geeft klanten de vrijheid om een individuele badkamer te creëren die hun persoonlijke stijl weerspiegelt. 

Duurzame efficiëntie 

De EluPura Original-toiletten maken ook indruk met hun slimme functies. De geoptimaliseerde binnenkant is speciaal ontwikkeld voor efficiënt spoelen met een verbruik van slechts 4,5 liter per spoeling. Een gemiddeld toilet gebruikt ongeveer zes liter per spoeling. Stel dat het toilet zes keer per dag wordt gebruikt, betekent dit een besparing van negen liter per dag. Dat is meer dan 3000 liter water dat jaarlijks kan worden bespaard. Bovendien is het volledige EluPura Original-toiletassortiment, dat ook bidets en urinoirs omvat, gemaakt van natuurlijk, recycleerbaar sanitair keramiek. Hierdoor is het een verantwoorde keuze voor een nog duurzamere levensstijl. ​ 

De toiletten hebben een praktische opening voor het eenvoudig vastschroeven van de muurbeugel. De geluidsisolatiemat die geschikt is voor elke inbouwsituatie vermindert het spoelgeluid. Optionele SoftClose-toiletzittingen en deksels bieden nog meer comfort. Voor een nog eenvoudigere reiniging worden de zitting en het deksel eenvoudig verwijderd met de QuickRelease. 

Deel van het totaalplaatje  

EluPura Original-toiletten staan niet op zichzelf, ze vullen het bestaande hansgrohe wastafel- en meubelprogramma perfect aan. Ze volgen consequent het design-DNA van het merk: met hun ronde en zacht geometrische vorm laten ze zich optimaal combineren met de Xanuia wastafels, de Xelu Q-meubels en de Xarita Lite-spiegels. Het resultaat is een complete badkamer van één fabrikant en een doordachte totaalsfeer. 

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hansgrohe

Reeds 120 jaar staat 'made by Hansgrohe' synoniem voor innovatie en kwaliteit. 
Binnen de internationale groep Hansgrohe, is hansgrohe het premiummerk van douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken voor de keuken. Met haar bekroonde producten zorgt hansgrohe voor de beweging van water in keukens en badkamers. Want daar spenderen mensen hun dierbare tijd en beleven ze, tijdens de interactie met water, speciale momenten. Daarom ontwikkelt hansgrohe vernieuwende oplossingen met een buitengewoon design, een duurzame kwaliteit en intelligente functies met een maximale gebruiksvriendelijkheid. hansgrohe verandert water in een indrukwekkende ervaring: hansgrohe. Meet the beauty of water, al 120 jaar lang.

Neem contact op met

www.hansgrohe.be